Καπνικά

Καπνικά
6,00€
7 διαφορετικές ποικιλίες καπνού απαρτίζουν αυτό το ιδιαίτερο και άκρως καπνικό υγρ...
7 διαφορετικές ποικιλίες καπνού απαρτίζουν αυτό το ιδιαίτερο και άκρως καπνικό υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμ..
6,00€
Γεύση πούρου. Έντονα καπνική αλλά και γήινα αφήνει την αίσθηση του ξύλου στο τελεί...
Γεύση πούρου. Έντονα καπνική αλλά και γήινα αφήνει την αίσθηση του ξύλου στο τελείωμα.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περιλαμβ..
6,00€
Κλασσικό έντονο καπνικό υγρό αναπλήρωσηςΗ συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκα...
Κλασσικό έντονο καπνικό υγρό αναπλήρωσηςΗ συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) 0,10€/m..
6,00€
Γήινο καπνικό άρωμα με μία δόση ξηρών καρπών.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μ...
Γήινο καπνικό άρωμα με μία δόση ξηρών καρπών.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) 0,..
6,00€
Καπνικό υγρό αναπλήρωσης που θυμίζει πούρο ΑβάναςΗ συσκευασία είναι 10ml σε πλαστι...
Καπνικό υγρό αναπλήρωσης που θυμίζει πούρο ΑβάναςΗ συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ..
6,00€
Μας δίνει την αίσθηση δρύινου ξύλου, με έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση.Έχει χα...
Μας δίνει την αίσθηση δρύινου ξύλου, με έντονη και ελαφρώς πικάντικη γεύση.Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο 'καπνικό' υγρό αναπλήρωσης.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλ..
6,00€
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο υγρό στους νέους ατμιστές.Η συνταγή αποτελείτε από α...
Είναι ίσως το πιο διαδεδομένο υγρό στους νέους ατμιστές.Η συνταγή αποτελείτε από αμερικάνικα καπνά με μία γεύση μελιού στο τέλος που το ισορροπεί.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη..
6,00€
Καπνικό από αμερικάνικου καπνά.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μ...
Καπνικό από αμερικάνικου καπνά.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περιλαμβάνεται Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) 0,10€/ml + ΦΠΑ 2..
6,00€
Καπνικό άρωμα σχετικά ήπιο και ουδέτερο.Παράλληλα διαθέτει μία μικρή δόση βανίλιας...
Καπνικό άρωμα σχετικά ήπιο και ουδέτερο.Παράλληλα διαθέτει μία μικρή δόση βανίλιας και καραμέλας που το ισορροπεί.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof..
6,00€
Καπνική γεύση ιδιαίτερα διαδεδομένη για την πικάντικη και αμυδρός γλυκιά γεύση που...
Καπνική γεύση ιδιαίτερα διαδεδομένη για την πικάντικη και αμυδρός γλυκιά γεύση που αφήνει.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child Proof).Στην παρούσα τιμή περι..
6,00€
Υγρό αναπλήρωσης που παραπέμπει στην ποικιλία καπνού Virginia.Έντονη τσιγαρίσια γε...
Υγρό αναπλήρωσης που παραπέμπει στην ποικιλία καπνού Virginia.Έντονη τσιγαρίσια γεύση με μία γλυκιά υπόγευση στο τέλος.Η συσκευασία είναι 10ml σε πλαστικό μπουκαλάκι με μύτη και πώμα ασφαλείας (Child ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)